lesser scaup
/ˈlɛsər skɔːp/Traducción: Especie de pato buceador de tamaño mediano (Aythya affinis) de Norteamérica, con cabeza y pecho negros, flancos blancos y pico azulado. El macho tiene la cabeza negra con brillo púrpura o verde, y la hembra es parda con una mancha blanca en la base del pico.
Conexiones de la palabra
phrase
/ˈlɛsər skɔːp/Среднего размера вид нырковой утки (Aythya affinis), обитающий в Северной Америке, характеризующийся чёрной головой и грудью, белыми боками и голубым клювом. У самца чёрная голова с фиолетовым или зелёным отливом, а самка коричневая с белым пятном у основания клюва.
Especie de pato buceador de tamaño mediano (Aythya affinis) de Norteamérica, con cabeza y pecho negros, flancos blancos y pico azulado. El macho tiene la cabeza negra con brillo púrpura o verde, y la hembra es parda con una mancha blanca en la base del pico.
Espèce de canard plongeur de taille moyenne (Aythya affinis) vivant en Amérique du Nord, caractérisée par une tête et une poitrine noires, des flancs blancs et un bec bleu. Le mâle a une tête noire à reflets violets ou verdâtres, tandis que la femelle est brune avec une tache blanche à la base du bec.
Eine mittelgroße Tauchente (Aythya affinis), die in Nordamerika beheimatet ist und durch schwarzen Kopf und schwarze Brust, weiße Flanken und einen blauen Schnabel gekennzeichnet ist. Das Männchen hat einen schwarzen Kopf mit violettem oder grünem Schimmer, das Weibchen ist braun mit einem weißen Fleck an der Schnabelbasis.
Espécie de pato mergulhador de tamanho médio (Aythya affinis) da América do Norte, caracterizada por cabeça e peito escuros, flancos brancos e bico azulado. O macho tem cabeça preta com reflexos arroxeados ou esverdeados, e a fêmea é marrom com uma mancha branca na base do bico.
一种中等体型的潜水鸭(Aythya affinis),分布于北美,雄鸟头部和胸部黑色、胁部白色、喙蓝灰色,雌鸟褐色、喙基有白斑。
نوع من البط الغواص متوسط الحجم (Aythya affinis) موطنه أمريكا الشمالية، يتميز برأس وصدر أسودين وجانبين أبيضين ومنقار أزرق. الذكر له رأس أسود مع لمعان بنفسجي أو أخضر، أما الأنثى فبنية مع بقعة بيضاء عند قاعدة المنقار.
A medium-sized diving duck species (Aythya affinis) found in North America, characterized by a black head and chest, white sides, and a blue bill. The male has a black head with a purple or green iridescence, while the female is brown with a white patch at the base of the bill.
A species of diving duckC2formalamerican
A small to medium-sized diving duck (Aythya affinis) found in North America, with a blue bill and a white stripe on the wing.
Малая морская чернеть
porrón menor
petit fuligule
Kanadabergente
marrequinha-americana
小潜鸭
البط الغواص الأصغر
- The lesser scaup migrates south for the winter.
- We spotted a flock of lesser scaup on the lake.
- The male lesser scaup has a black head and chest.
Vocab Bloom Hub English dataset · 0.3.1
Condiciones heredadas
Vocabulary data from the Vocab Bloom Hub English dataset (CC BY 4.0), https://huggingface.co/datasets/Fristail27/vocab-bloom-hub-en
Se aplican todas las licencias
Generated by language models and not human-verified: definitions, examples, levels and translations may contain errors.